Om os

Jeg hedder Magnus Møller Rasmussen og er manden bag Naturtrimmeren.

Naturtrimmeren er en lille selvstændig virksomhed, som beskæftiger sig med det meste inden for den grønne sektor. Vi kan altså løse de fleste opgaver lige fra træfældning, beskæring og hækklipning, til mindre generelle haveopgaver, som renovering af græsplæne og bede. Ingen opgave er for lille.

Naturtrimmeren blev til i december 2020 af undertegnet og bliver drevet som en studiejob ved siden af studiet som skov- og landskabsingeniør på Skovskolen i Nødebo. Tanken var at benytte nogle af de mange kompetencer, uddannelsen giver og kombinere dem med egen erfaring til at løse grønne opgaver for kunder, som godt kunne bruge en hånd til de grønne områder og på den måde også udvikle en egne kompetencer.

Uddannelsen betyder også at vi i er kvalificeret inden for bl.a. træfældning og der løbende tages ekstra kurser for at blive endnu mere kvalificeret til opgaverne.

Indehaveren

Jeg hedder Magnus Møller Rasmussen, er 20 år og til daglig studere jeg til skov- og landskabsingeniør på Skovskolen i Nødebo. Jeg er en fysisk aktiv person, der elsker de fleste former for sport og udeliv. Især orienteringsløb, kajak og MTB er nogle af de sportsgrene jeg holder meget af. Fælles for interessen for både friluftsliv og sport er, at det det er kombinationen af fantastiske naturoplevelser og følelse af at være aktiv der trækker. Jeg prioritere at holde mig i god fysisk form, da den ikke skal være en begrænsning for mig.

Før studiet har jeg arbejdet i nogle år, som pedel og pædagogvikar hos en fritidsklub for børn og unge og senest 3 måneder som ansat i et multiservicefirme. Begge dele jobs, som har givet mig meget erfaring, som jeg i dag benytter mig af.

Jeg holder meget af frivilligt arbejde, hvor jeg bl.a. er certificeret kajakinstruktør. De sidste par og har jeg været formidler for De unge Naturformidlere, som laver naturformidling fra ung til ung, med det formål, at vise andre unge, hvor meget fantastisk naturen har at byde på. Derudover er jeg frivillig ambassadør for Helgenæs Naturefterskole, hvor jeg selv tilbragte min 10. klasse og er derigennem hjælper på diverse ture og til arrangementer.

%d bloggers like this: